hits

ikke helt som forventet

Hei alle sammen!

Da er det sommerferie for min del, og i går var det vitnemåls-utdeling og avslutning. Den var både koselig, trist og veldig slitsom. 

Jeg har lenge slitt med å alltid bli utestengt av mine egne venner. aldri invitert på en bursdag, eller fest eller uansett hva det måtte være. det har både hvert veldig irriterende, og vanskelig. Jeg sitter som regel hjem og stirrer på skjermen, mens de andre er ute og har det gøy. Jeg for også bilder av deres kvelder og det er jo ikke kult. Dette er noe som har foregått hele året. Det tar de fleste 2 sekunder å ha en ordentlig plass i gjengen, men jeg er ikke i nærheten etter et år en gang. venner jeg trodde var ekte er absolutt ikke ekte. 

hvorfor ikke bare kutte kontakt?

dette er selvsagt det lureste, men det er veldig vanskelig. jeg blir lurt gang på gang, og jeg blir sint på meg selv for å ha gått på det. De sier selvsagt, ja så klart kan vi finne på noe. Noe uten meg ja. samtidig så er unnskyldningen alltid at jeg kan jo invitere meg selv. Det er litt vanskelig når jeg ikke vet noe om at noe skal skje, før det skjer. 

dette gikk utover dagen i går:

Det skulle bli tatt bilder av i går kveld etter vi hadde fått vitnemålet. Da var de samlet, og jeg sto å så på. Jeg gikk inn i bildet uansett, en disse bildene ble ikke delt. jeg har ingen bilder fra avslutningen, med men mine venner. dette er vel fordi: hvor er de?

opptatt av gjenger:

hvorfor kan ikke alle være venner? vet ikke jeg, men det er veldig masse fokus på gjenger.. klassen vår var oppdelt i gjenger, og noen som gikk i mellom alle gjengene. håper samfunnet endrer seg snart, da dette egentlig ikke er så bra.

Hva skal jeg gjøre videre?

nyte sommeren. 2 mnd fri jo!!! så er det videregående neste. jeg skaal ha fokus på meg selv denne sommeren, og til  høsten skal jeg starte helt på nytt, med en helt ny klasse, og helt nye venner. ekte venner! de som mener de er ekte kan jo holde på meg litt lengre og bevise det for meg. Jeg skl ikke bry meg om noen andre enn meg selv denne sommeren. 

Dette var dagens klage innlegg. nå er det en full dag med avslapping. Jeg er dessverre blitt veldig forkjølet, så jeg skal varme meg godt under teppet og drikke noe varmt.

Og forresten. 10 års grunnskole!!! ferdig! nå er det kun jeg som bestemmer, ikke noen andre :)

-megmegselvogingenandre:*

2 kommentarer

Gunn

20.06.2017 kl.12:10

Kjære venn ❤ Ikke visste jeg at livet ditt har vært så vanskelig og det gjør vondt lsngt inn i hjerterota å lese det du har opplevd. Vi som kjenner deg vet at du er en snill, engasjert og en rettferdig ung dame som vil alle bare godt. Av erfaring så vet jeg at barne og ungdomstiden kan være en prøvelse for mange, ja også voksentiden, men ingen skal være nødt til å oppleve det å bli stengt ute. Jeg vet også hvor tøff jente du er og er sikker på st du vil fortsette å kjempe for at du og alle andre som har det tøfft får det bedre. Det har du fortjent. At mennesker er onde mot hverandre vet jo alle, men det som er vanskelig å skjønne er hvorfor? Er det for at de tror de er bedre enn andre eller kanskje grunnen er at de kanskje ikke hsr det så bra selv og på denne stygge måten hever seg selv? Ikke lett å vite 😢 Jeg håper bare at ferien din blir bra og med ditt pågangsmot, som jeg beundrer, ønsker jeg deg lykke til ❤ Glad i deg kjære vennen min ❤

Ida Margrethe

20.06.2017 kl.13:04

Gunn: tusen takk mormor <3 jeg tro ingen vet eller kommer til å finne ut hvorfor folk er så onde mot hverandre. unntatt de selv da.. glad i deg å <3

Skriv en ny kommentar