hits

seriøst?

Hei alle sammen!

Idag er jeg (som jeg har vært i en uke nå) på besøk til min onkel og tante i byen. Jeg har det veldig fint her og jeg skal vel være her til fredag, tror jeg.

igår kjøpte jeg meg noe klær jeg ALDRI trodde jeg skulle bruke. Jeg kjøpte nemlig shorts, og idag bruker jeg den. jeg føler meg faktisk fin i den og det er sjeldent i sånne klær. Jeg gjorde også noe annet utenkelig. Jeg skulle gå tur med hunden, og da hadde jeg på meg shortsen min. Jeg var litt redd når jeg gikk ut døren, men når jeg hadde begynt å gå, fikk jeg en slags selvfølelse. jeg følte meg bra, og ville bare gå og gå.

Gå i det dere vil. Jeg føler meg bra, og det burde du å. Alle er like bra, både utenpå og innenpå. Personlighet er selvsagt det aller beste, men man burde klare å føle seg fin. Mange har kanskje en mening om hvordan du burde gå kledd, og det gjør at du føler deg mindre verdt, og mindre pen. du skal vite at du er akkurat like pen som alle andre. Dere er pen på deres egen måte. ALDRI glem det. 

Dagen idag går ut på avslapping. haha. Jeg har gått rundt hver dag nå, så jeg trenger en dag der jeg bare leser litt og ser serie. Jeg skal sikkert en tur til ut med hunden snart så må bruke tiden jeg har :)

ønsker alle sammen en kjempefin dag, så skriver jeg litt mer senere og kanskje deler noen bilder.

-megmegselvogingenandre :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar