hits

kjære pappa!

Idag har den fantastiske pappan min bursdag! Jeg skal ikke røpe alderen hans, men skal helt ærlig si at han ikke fyller 28 år. Haha! 

Gratulerer med dagen kjære pappan min, du er den mest fantastiske personen i livet mitt, og jeg er glad for at du er her. Du stiller alltid opp vis det er noe, og kjører meg hit og dit når det trengs. Vi har også hatt en del koselige øvelseskjøringer. Jeg digger deg, og bare fortsett å være den fantastiske personen alle digger.

Du er steike tøff, og det beundrer jeg deg for. du var og er en fantastisk svømmer, noe jeg digger, for det var du som lærte meg å svømme. Mange lurer på hvordan du får til alt, siden du ikke har alt du skulle hatt, men jeg kunne ikke sett for meg at du hadde vært noe annerledes. Du får til det aller meste om ikke mer enn flere andre og jeg ser opp til deg. Du var der når jeg startet i barnehagen, du var der når jeg startet i første klasse, du var der også når jeg begynte i 8. klasse og nå begynner jeg i 1. videregående, og du er fortsatt her. Jeg ser for meg at du fører meg opp kirkegulvet og at jeg får se deg når du blir bestefar til mine barn og jeg gleder meg masse til den tiden. Du er sterk, og jeg kan ikke måle meg opp mot deg (tro meg, har prøvd, haha) du er bare best og jeg kunne ikke spurt om en bedre far. Du har fem barn men er der for alle. Håper du får en fantastisk dag pappa, for det fortjener du. Jeg er glad jeg skal tilbringe den med deg og familien, og jeg gleder meg masse. 

T for TØFF, O for ORIGINAL og M for MOT. Du er enten alt eller ingenting og jeg er kjempeglad i deg. du tuller og er glad nesten hele tiden. Jeg synes det er bra at du også er streng for da blir jeg streng mot meg selv, og det er en god egenskap bare det ikke blir for mye. Du er ikke for streng, og det gjør at jeg heller ikke er det. du er flink til det meste, men det du er best til er å være pappaen min. 

Gratulerer med dagen, igjen. Jeg er kjempeglad i deg og håper du får en fin dag. Hilsen minstedatteren <3

-megmegselvogingenandre :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar