hits

lappen!!

Hei alle sammen! 

En god stund siden sist nå, men det er mye som har skjedd i det siste.

For et par uker siden havnet jeg på sykehuset igjen. ikke særlig godt planlagt for å si det sånn. Vi var på klassetur til Trondheim noe som skulle bli en morsom og koselig tur. Det startet med at bussen fikk motorstopp 200 meter unna skolen. Da måtte vi vente på at det skulle komme en annen buss å pukke oss opp. Det tok da tre kvarter. Så kom jo heldigvis bussen og han kjørte oss bare til hurtigbåten så vi tok den fra vanvikan. Når vi kom til Trondheim gikk vi til museumet. Vi kom litt forseint, men det ordnet seg. Etter dette hadde vi fri i noen timer, og da dro jeg for å møte søsteren min. Hun hadde akkurat fått leilighet samme dag, så vi bestemte oss for å dra dit så jeg kunne se den. Vi kjøpte med oss burger og dro hjem til henne. Når vi var ferdige der dro jeg videre for å møte klassen min igjen. Vi dro da videre til NTNU for å være med på "researchers night". Dette startet veldig bra og vi prøvde ut forskjellige ting. Vi dro inn på et foredrag om språket og hjernen, og dette var helt fantastisk spennende.  Mot slutten begynte brannalarmen å ule, og vi mptte da ut av bygningen fort. Alle gikk veldig fort, og det ble mye stress, så jeg ente da med astmaanfall igjen. Folkene som jobbet der bestilte taxi og vi ble kjørt til legevakten. Læreren min var med, også en venninne. Det var veldig snilt av henne å bli med, og jeg takker henne av hele mitt hjertet. Jeg måtte da desverre bli igjen på sykehset, og ble der de neste 5-6 dagene. Jeg stresset meg opp til et nytt anfall mens jeg var der, men det gikk fint. Jeg takler ikke stress og det var en stor grunn til at jeg fikk anfall til å starte med. Jeg stresset med skole, og prøver og alt mulig. Jeg kom heldigvis ut derifra og har det mye bedre nå :) 

Jeg har også tatt kjøretimer på moped. Jeg er da ferdige med dette og tok teoriprøve på fredag. Og vet dere hva? Jeg besto, sånn akkurat. Jeg hadde 5/5 feil og hadde jeg hatt en mer feil hadde jeg ikke klart det. Jeg er så glad for nå kan jeg kjøre selv. Jeg kan kjøre til skolen, trening og butikken uten at jeg må være avhengige av at noen på kjøre meg :) det er jo ikke lenge til jeg må sette inn scooteren, men jeg får nyte det mens jeg kan :) Men uansett,  nå har jeg faktisk lappen, yes !!

Jeg har også noe annet å gjøre, som jeg jobber hardt med å få til. men jeg kan ikke helt fortelle hva siden det ikke er helt sikkert om det går. Jeg skal holde dere oppdatert og jeg kan gi dere et tips: utdanning. Jeg forteller dere mer når jeg kan :) 

-megmegselvogingenandre:* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar