hits

farvel, og velkommen!

Magen knyter seg, ikke mange timene igjen. det er ikke mange timene til året er slutt, og et nytt kapitell i boka skal skrives. Vi er ferdigskrevet med kapitellet fra 2017, og fortsetter videre med historien i boka. 

året her har vært som en berg og dalbane. tomt og sliten har det vært her på bloggen også. Det tøffeste og mest spennende delen av året her er faktisk de siste 5 mnd. Opp og ned, latter og tårer. Men det er vel sånn det pleier å være. Når jeg nå ser posisjonen jeg står i idag, så smiler jeg rett og slett. Etter dette året her så må jeg si at det avsluttet ganske bra. jeg startet på videregående og det var ganske rart egentlig. jeg holdt meg til det samme gamle, men det bydde på forskjellige og tøffe utfordringer på forskjellige måter. å jeg fant rett og slett ut etter hvert at jeg måtte starte helt å nytt, og det viste seg og være ganske positivt. jeg har alltid vært redd for å støte meg bort fra det "safe" valget, men det var enklere å bedre rett å slett, å kunne være meg selv, å smile og være lykkelig. Nå idag så har jeg fått en venn for livet, som er en av de beste på lenge. Hun er som meg og vi har det fint sammen. hun har rett og slett forandret alt hittil. jeg gleder meg til det neste året. starte med blanke ark, og denne gangen på ordentlig. livet endrer seg drastisk og jeg har masse som skjer i 2018. Nervøsitet, redsel, glede, tårer og latter. Opptrening etter operasjon er en stor del av plana også.

Som regel følger jeg ikke de nyttårsforsett greiene, men denne gangen så har jeg bestemt meg for å følge det. Når jeg begynte å skrive denne listen, så endte den på flere sider. Det blir spennende å se om jeg klare å følge alt. bloggen er en del av det å siden der står listet opp på kalenderen min hver eneste dag i 2018. så vi satser på at det blir et mer innholdsrikt og spennende år på bloggen også. 

Jeg sier nå farvel til 2017 og ønsker 2018 velkommen. 2017 har ikke vært et dårlig år, men det har vært et tøft og spennende år. Det blir fint å se tilbake på, og vite at jeg tok de riktige valgene. at det endte bra for meg også. Jeg skal aldri si aldri, men jeg har troa på at dette året blir et bra år. jeg gleder meg til å bare leve livet, å være ungdom. Alt har forandret seg og jeg har forandret meg til det bedre. Jeg gleder meg masse til det som kommer.

Så takk for meg 2017. takk for minnene og utfordringene. takk for de nye vennene og takk for et avsluttet kapitell på det dårlige. jeg skal erobre verden (eller denne lille plassen) dette året og ta det med ei strak arm. Jeg skal ta i mot nye utfordringer og nye minner. Jeg skal tenke framover.

Jeg håper dere også føler at dere kan leve livet og gripe sjansen. at dere kan leve i nuet og ikke tenke på det gamle. 

Jeg har et nytt motto hvert eneste år. Dette året er mitt motto tatt fra en serie. Det går sånn her: Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift.

Å følge noe slikt er bare bra. Ikke revne opp i gamle sår, og ikke stresse for mye på morgendag. Bare leve livet akkurat idag. 

For å oppsummere dette året, har jeg laget en video av alle minnene mine fra dette året. Det var så mange bilder og videoer, så jeg valgte noen av de <3


 

Godt nytt år folkens. Feir det med måte!

-megmegselvogingenandre:*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar