hits

ny hverdag!

Da var vi her igjen. Tilbake til hverdagen. Eneste forskjellen denne gangen er at vi er i et helt nytt år.

Jeg må si at jeg tror det blir vanskelig de første dagene når det kommer til å våkne tidlig. De siste par ukene har jeg dratt meg i sengen til kanskje 11-12 tiden. I morgen skal jeg opp klokken 06.15. Jeg tror det også blir veldig godt. For nå har jeg bare sittet å sett serie. Det har vært tomt og kjedelig de to siste dagene. bare ligget å dratt meg i sofaen. Serie på serie og bare latet meg rett og slett.

Nå er det over og jeg gleder meg til den nye hverdagen. Denne uken blir det skole og håndballtrening, og jeg gleder meg til vi spiller kamp om et par uker igjen. Har ikke spilt på snart en måned og siden jeg fikk beinhinnebetennelse før jul, har jeg ikke trent på 3 uker. Jeg har gått mye, men det er ikke godt nok i mitt hodet. Det å stå i målet å vite at "den ballen er min", også faktisk redde den er det beste med hele håndball opplevelsen. Attpåtil det med å vinne som et lag. Det å føle seg samlet, og fungere sammen. gleder meg til å bare nyte hver kamp. 

Tilbake til hverdagen er positivt. Masse følelser på en gang, men det er bra! 

ønsker alle sammen lykke til! ønsker meg selv også lykke til. vis jeg kommer tidsnok til skolen i morgen er det et mirakel. Neida. satser på at det blir en trøtt morgen og  at jeg hører alarmen igjen.

Ha en fin kveld videre <3

-megmegselvogingenandre:*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar