hits

sparer på kruttet

Hei alle sammen!

Da var det tirsdag igjen. Er det noen som synes tiden går fort? Jeg synes hvertfall det. 

Dagen idag har egentlig vært ganske kjedelig, men hodet mitt og kroppen min er ganske tom. disse dagene der jeg ikke føler noen ting i det hele tatt, er ekle. Det er skikkelig ekkelt å ikke vite hva den neste følelsen kommer til å være. Jeg har ikke vært irriter, sint, trist, glad eller noe som helst. på disse dagene føles det ut som noe mangler. Jeg har ikke hatt en fæl dag, men det er fortsatt rart å være så tom når det kommer til følelser. Kroppen har heller ikke vært fungerende. Jeg skulle egentlig dra på trening i dag, men det ble det ikke noe av. Jeg er skadet, så ville ta en rolig dag idag. 

Jeg skal operere om 2-3 måneder og det er spesielt når jeg har vondt at jeg begynner å tenke på det. jeg er nervøs og gruer meg ordentig. Jeg prøver å skyve disse tankene vekk, da det er så mye annet positivt å tenke på. Samtidg fordi at det er mange som har det verre enn meg. Men, nå igjen sammenligner jeg meg med andre, og må slutte med det. Ikke alt kan sammenlignes. Jeg tenker på operasjon, ikke fordi jeg er redd for å operere eller å legges i narkose, men fordi jeg er redd for å våkne opp med smerter. Jeg er litt plaget av disse tankene, men dytter de som regel langt unna. Det skjer når det skjer, og jeg kan ikke gjøre noe annet, enn å leve i nuet å ikke tenke så mye på det. 

I morgen er en vanlig kjedelig dag, og skal kun på skole. Jeg har en prøve, som jeg håper går kjempefint. Dette er i samfunnsfag, og jeg liker dette faget veldig godt. Dette er mest fordi jeg føler på en mestringsfølelse. Jeg får det til og dermed blir det gøy å drive på med det. sånne fag som geografi og tysk, synes jeg faktisk er ganske krevende og vanskelig. Og når jeg jobber hardt fr å få det til bra i dette faget, fungerer det aldri. Jeg klarer meg, men jeg får ingen bedring, og føler jeg sitter fast i et og samme spor. Når dette skjer er det ikke noe artig å holde på med det. Jeg har nettopp hatt prøve i tysk, der jeg skrev tekst, og følte den gikk kjempebra. Samtidig blir jeg litt stresset fordi hver gang jeg føler det har gått kjempebra, så går det som regel dårlig. Jeg tenker fortsatt positivt, og håper på at dette gikk bra <3 Jeg glemte det helt, men jeg skal dra for å snakke med den fantastiske personen som skal hjelpe meg framover. Jeg drar dit to ganger i måneden, og det føles ganske godt å få snakket ut, samtidig som jeg blir utrolig utslitt. Jeg grugleder meg <3

Idag skal vi feire den store pannekakedagen, og nemlig ha pannekaker til middag. wow, når jeg nå skrev dette, ble jeg faktisk kjempeglad. Jeg elsker pannekaker, og selv om det ikke er hverdagskost, så er det greit å kose seg med dette en gang i blant <3

Jeg vurderer å skrive om mine topp 3 serier, filmer, sanger osv.. så dere kan lære litt mer om meg og kanskje få noen tips. Da skal jeg fortelle om beste triste film, sang. eller beste feel good film, sang. vis dere skjønner. Dette gleder jeg meg masse til og legger vel dette ut i slutten av uken.

Jeg har flere ting å glede meg over de neste dagene, men jeg velger å spare litt på kruttet så ikke alt kommer på en dag :) 

Nå er det på tide med hjemmelaget pannekaker, og greys anatomy om 2 timer, før det blir natta.

-Ida Margrethe <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar