hits

hva begir jeg meg utpå idag??

Hei!

Altså, igår ble det da ingen ting her på bloggen. Som jeg sa så va jeg å snakket med min psykolog, som er bare helt fantastisk. Det som er, er at jeg blir så utrolig sliten etter en slik samtale. Jeg blir bare helt kaputt. Idag har jeg fri fra skolen, så jeg har sovet nesten hele dagen. Jeg er fortsatt ganske sliten, men har kommet meg ganske bra. at det skal være så tøft å være ærlig da og fortelle hvordan du har det. Det er rett og slett helt rart. Samtidig er det kjempegodt å ha fått slippet ut det jeg tenker på.  La du merke til at jeg faktisk skrev psykolog i stad? det har jeg enna ikke gjort, men et innlegg på facebook inspirerte meg til å faktisk skrive det. De fleste har vel skjønt det når jeg skrev profesjonell hjelp, men jeg har vært litt unnvikende fra selve ordet. Jeg leste på facebook at det å gå til psykolog fortsatt litt tabu, og det stemmer vel ganske mye. Det er ikke mange som kommer fram og forteller at de går til psykolog, og det må jeg si er litt trist. Vi skal kunne være åpen, ikke være redd for å være åpen. Uten at noen skal komme med nedlatende kommentarer. Jeg synes det er flott at man forteller det, for det sier noe om deg som person, det at du har tatt det steget og skaffet deg hjelp. Jeg skjønner at det er en del som føler at det skal være privat, men jeg vil bare at dere skal vite at det gjør dere tøff. 

Nå skal jeg snart ut å kjøre, om et par-tre timer skal jeg ha en tatovering på hånden min. Den skal representere det at den gangen jeg ble banket, så var jeg ALDRI noe offer, men mer en FIGHTER. Det skal stå: never a victim always a figter, siden av skal det være et hjerte med et semicolon i. Jeg tenkte å legge ut bilde når den er ferdig, og jeg gleder meg masse til å vise den fram.

Noen mener kanskje jeg er for ung. Jeg er 17, og det er ikke lenge til jeg er 18, kanskje er det ungt. Men jeg har absolutt tenkt nøye gjennom dette, og har valgt å gjennomføre det. Jeg gruer meg litt da, men jeg tror det skal gå fint. 

kommer tilbake senere med bilder. Fortsettelse følger...

-Ida Margrethe <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar