hits

Helt fint!

Hei,

skulle jo komme innom i går, men det gjorde jeg da altså ikke. Jeg tok som sagt tatovering i går og har aldri vært så fornøyd, og glad. Jeg ble så stolt, og den var jo bare helt fantastisk.

Det tok litt tid å bestemme meg i går. når jeg fikk se forskjellige typer, bestemte jeg meg fort, men når det kom til om jeg skulle ha med eller uten ramme ble jeg skikkelig usikker. Begge var jo fine, men jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle velge da. Jeg ringte da min søster og fikk en del tips, råd og hjelp. 

Her er den uten ramme:

Her er den med ramme:

Jeg fant tilslutt ut at jeg ville ha med ramme, og satt meg så i stolen for å utføre dette her. Det var veldig mange tanker som surret rundt i hodet mitt. Jeg tenkte først: shit, dette skal jo være på kroppen min resten av livet. Jeg tenkte også at jeg gledet meg til å se sluttresultatet. Jeg skal jo se på dette hver dag og tenke på dette her. Jeg visste jo at det var dette jeg ville gjøre. Jeg grudde meg litt til å kjenne om det gjorde skikkelig vondt. har jo hørt hva andre tenker, men det er jo forskjellig fra person til person, så kunne jo absolutt ikke vite hvordan dette skulle kjennes ut. 

så startet tatoveringen:

Det gjorde ltt vondt skal jeg helt ærlig si. I starten var det jo en del svi-følelse, men jeg var jo ikke vant til det. Etter en stund, var det egentlig bare de lengste stripene som kjentes. Nå han byttet nål, til en større en, var det ikke så vondt. Jeg kjente det nesten ikke. 

så var han jo ferdig da, etter 1 1/2 cirka. 

Her er den:

Da ble jeg jo så fornøyd og utrolig glad. Den var jo bare helt fantastisk. Jeg kom meg gjennom det, og nå sitter jeg her med en tatovering på armen. 

Idag gjør det ikke så veldig vondt, vis jeg kommer bort i noe, eller noen tar på det ved et uhel er det kjempevondt, men det er ikke sånn "nå vil jeg grine" vondt. Jeg klarer meg helt fint. 

Senere idag skal jeg til byen å besøke min storesøster. Dette gleder jeg jo meg ordentlig til. Jeg skal være der helt til mandag og det blir jo bare gøy og kos. På søndag skal alle oss søstrene være i lag, og det er jo enda bedre. Vi har det så bra sammen, og jeg vil være med de hele tiden. 

dere får høre litt mer senere også skal jeg hive meg på en naturfaginnlevering her. 

-Ida Margrethe <3 

 

2 kommentarer

Maiken

16.02.2018 kl.13:58

Så utrolig fin den ble :D

Ida Margrethe

16.02.2018 kl.14:00

Maiken: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar