hits

Flau over å komme alene?

Hei alle sammen!

Disse dager er gått til å ligge på sofaen. Jeg har hatt influensa siden forrige fredag, og er forsåvidt opp på beina igjen. Jeg var ikke på skolen noen av dagene denne uken, utenom i går. Jeg sto opp, dro på skolen og fullførte nesten hele dagen. Jeg måtte bare dra hjem litt tidligere da jeg fortsatt var ganske så dårlig. Jeg hadde planer om å dra på russens neonfest i går kveld, men som sånn formen min var måtte jeg bare bli hjemme. Jeg stresset litt og var litt nedfor tidligere på dagen da jeg ikke hadde noen å være med før festen. De fleste skulle på vors, eller ordne seg med hverandre. Jeg ble ikke inviterrt til noe vors, og jeg kom meg heller ikke inn til noen. Dette gjorde meg litt nedfor, men så tenkte jeg at Jeg kunne "embrace the women i am" og dra alene. Det hadde vel ikke noe å si om jeg kom alene. Jeg møter jo de andre på lokalet. etter en liten stund dro disse tankene meg vekk og tilbake til de forrige tankene. Jeg kan jo ikke ordne meg selv og dra alene vel? Jeg kan jo det, men tankene mine sa at når alle andre var på vors, så kunne ikke jeg være noe dårligere. Dette er veldig dumme tanker. Man skal ikke tenke sånn. Man skal tenke at man klarer det. Vanskeligere sagt enn gjort. Det mener hvertfall jeg. Jeg blir flau over tanket at ingen vil ha meg på vors. Jeg blir flau over tanken på at ingen vil dra sammen med meg. Jeg mister fokuset helt. Dette er ikke riktig. 

Idag har jeg vært ut å handlet en tur med mamma og pappa. Vi spiste mat på bakeribaren og hadde en koslig tid sammen. Jeg kjøpte noen påsketing til stua mi, og det blir vel litt mer etter hvert også. I morgen skal jeg og laget mitt spille siste kamp denne sesongen og siste kamp i aldersbestemt gruppe. Neste år er det damelaget. Vi skal til stjørdalen, og jeg håper vi får en seier her. Det hadde vært motiverende og vinne denne siste kampen sammen med håndballaget mitt for siste gang. Neste år er det ikke bare oss og det er ikke alle sammen. 

Har også masse som skjer neste uke, så jeg skal fortelle emr om det i morgen. 

Nå er det mat som står for tur, så er det århundrets stemme her på tv`n. liker disse programmene jeg :) 

hvis du har spørsmål eller noe annet du vil snakke med meg om så har jeg fått ny mail, så gjerne send meg mail der: ida.margrethe.no.ha@gmail.com

-Ida Margrethe <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar